Menu
Tablet menu

M/S Segelkronans Julbord

- Skeppsholmen - Boka Julbord ombord på mysiga M/S Segelkronan. Klassiska rätter, vegetariska alternativ, välkomstglögg, kaffe och ett härligt dessertbord från 595 kr.

När ni kliver ombord på M/S Segelkronan möts ni av den välbekanta doften som endast ett välkomponerat julbord kan frambringa. Julstämningen infinner sig oavsett om du är där med släkt, vänner eller kollegor.  Julbordet har allt man kan önska sig med inslag av lite nytt och kul och även en del vegetariska alternativ och en stor härlig dessertbuffé.

M/S Segelkronan ligger förtöjd på Skeppsholmen och man ser ljusen glimra i vattnet från Djurgården.

Julbordskonferens

Missa ej heller att deras Julbord går att kombinera med en konferens på Kastellet Stockholm.


Priser m.m

  • Lördag – tisdag 595 kr
  • Onsdag – fredag 695 kr
  • Inklusive moms
  • Boka julbordet innan 30 sept så bjuder vi på trubadur för kvällen.
  • Ingen lokalhyra för sällskap över 50 personer.

www.kastelletstockholm.se

Tel:08-735 33 50

Boka nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Julbord SF-Bio StockholmPlyms Kök & Bars JulbordTRANSPORTER & ANNATKlockargårdend JulbordSagoboksjul och dignande buffé – M/S Waxholm III, Strömma KanalbolagetReisens Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer