Menu
Tablet menu

Urban Delis Julbord, Sveavägen

- Sveavägen 44, 111 34 Stockholm -

Välkommen till Urban Deli Sveavägen och ett julbord bestående av vegetariskt, klassiska rätter och utvalda specialiteter från vår saluhall. 

Med premiär 29 november till och med 21 december kan du njuta av alla godsaker hos oss.

Vi dukar upp en skön mix av vegetariska höjdare som t ex inkokt fänkål i apelsin och saffran, tryffelstuvad spetskål och broccoliterinne samt Urban Deli favoriter av chark och ost, dessutom självklara klassiker som vi lagar själva t ex våra sillar, revbensspjäll, köttbullar, korvar, såser mm. 

2 sittningar i matsalen varje dag från 545 kr.

Bokning sker via mail till  jul@urbandeli.org eller ring 08-425 500 10

Från den 1 oktober går det fint att boka direkt via vår webb www.urbandeli.org

för upp till 12 personer. För fler än 12 personer ber vi er kontakta oss via mejl eller på telefon.

Jul på taket

Nu finns möjlighet att njuta av julbord eller julmingel  till Stockholms coolaste utsikt. Vårt hus på taket till Sveavägen 44 passar både större och mindre sällskap. Minglande finns plats för 150 personer och sittande har vi plats för 60 personer.

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Välkomna till K4 Pampas julbord!Rosersbergs Slotts JulbordSeskarö Wärdshus JulbordRestaurang Saltsjöpirs JulbordJulbord SF-Bio StockholmWedevågs Herrgårds JulbordAKTIVITETER, UNDERHÅLLNING & JULBORDNya Älvsborgs Fästnings Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer