Menu
Tablet menu

Mer om Julbord

D.v.s. om Julmaten och Julbordstraditionen.

Nedan kommer det gå att läsa intressanta artiklar och inlägg om Julbordstraditonen - förr & nu, Julbord, Julmat samt spännande och trevliga tips inför Julfesten.

Årets glögg från Blossa - 2019 - BokaJulbord.nu

Varje år kommer en ny glögg från Blossa, med inspiration från olika delar av världen. 2019 har Blossa stannat till i Stilla havet och hämtat inspiration på Hawaii. Aloha säger vi till Blossas nya glögg.

Läs mer...

Done 'n published!

Längtar ni till Julen?

Nu är årets Julbordsbroschyr tryckt och utgiven. Läs mer här så kan du ta del av den som en blädderbok med hjälp av Adobe Flash Player

Läs mer...

Spänande Avec som passar Julbordet

Både rom och whisky är populära spritsorter, men hur blir det att kombinera dem? Riktigt bra, enligt Allt om Vins spritexpert Andreas Grube som har provsmakat det senaste samarbetet mellan Plantation Rum och Mackmyra. – Det är en klockren mix mellan rom och whisky, säger han.

Läs mer...

Navigera till Julbordet

Navigera - Hitta ända fram till ert Julbord!

Julbords-sajten är mobilanpassad, fungerar därför utmärkt i din smartphone och hjälper dig att navigera ända fram. Detta fungerar både om du går eller åker till ert Julbord. Under varje Julbords-arrangör finns en karta. I mobilen har den kartan en navigeringsknapp.

Läs mer...

Årets glögg från Blossa - 2018 - BokaJulbord.nu

BLOSSA 18 di Limone med smak av Limoncello och medelhavskryddor. 2018 har inspireras BLOSSA av den italienska Amalfikusten. BLOSSA 18 di Limone har smak av Limoncello som ger en mild, närmast sötaktig syrlighet. Smaken gifter sig väl med BLOSSAs traditionella glöggkryddor...

Läs mer...

Stockholms bästa Julbord blir fullbokade...

Grattis alla Julbordsälskare! Nu är det verkligen dags att boka årets höjdpunkt. Vår lista erbjuder de bästa Julborden i och kring Stockholm.

Läs mer...

En Jultradition sedan 1903

Skansens julmarknad är en obruten tradition sedan 1903. I stadskvarteren, på vägen upp till julmarknaden, myllrar det av liv under julmarknadshelgerna.

Läs mer...

Dags att boka Julbordet

Grattis alla Julbordsälskare! Nu är dags att boka årets höjdpunkt. Vår lista erbjuder de bästa Julborden i och kring Stockholm.

Läs mer...
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
O'Learys Julbord, Mall of ScandinaviaGrekiska Kolgrillsbarens JulbordHotell Lapplands JulbordFrägsta Hälsingegårds JulbordWaxholms Hotells JulbordBuss, taxi eller limousineCarlshälls Gårds JulbordStiftsgårdens Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer