Menu
Tablet menu

Mer om Julbord

D.v.s. om Julmaten och Julbordstraditionen.

Nedan kommer det gå att läsa intressanta artiklar och inlägg om Julbordstraditonen - förr & nu, Julbord, Julmat samt spännande och trevliga tips inför Julfesten.

Årets Glögg 2020

Årets glögg från Blossa är inspirerat av Marrakech med smaker av grönt te och mynta tillsammans med traditionella glöggkryddor. Flaskans design är inspirerad av marockanskt kakel och den grönblå färgen ska föra tankarna till havet.

Läs mer...

Årets Julklapp 2020 - Stormköket

2020 blev året då svenskarna återupptäckte den svenska naturen och stormköket representerar därför den, på många sätt märkliga, tid vi lever i. Till följd av coronakrisen har utomhustrenden accelererat kraftigt och besöken på vandringsleder och fjälltoppar har slagit nya rekord – trots en mycket begränsad turism från utlandet.

Läs mer...

Årets Utgåva! Boka Julbord 2020

2020 kommer vi sent att glömma, med tanke på hur ett litet virus från Kina påverkat samhället. Nu står dock Julen för dörren och det finns en del tappra krögare som erbjuder God Julmat. Gynna dem genom att, nu innan Jul, unna er själva den goda Julmaten på stan. I årets utgåva som nu är utgiven finner ni ett bra urval av dem

Läs mer...

Årets Julklapp 2019, en Mobillåda? - Hmm...

Årets Julklapp, en mobillåda!? - Nej tack wink

- Ge mig ett Julbord istället!

I år lanserade HUI Research Årets Julklapp för trettioandra året i rad. Omvärldsbevakning har pågått under hela året och resulterat i en mobillåda. Men, vad sysslar de med?

Läs mer...

Årets glögg från Blossa - 2019 - BokaJulbord.nu

Varje år kommer en ny glögg från Blossa, med inspiration från olika delar av världen. 2019 har Blossa stannat till i Stilla havet och hämtat inspiration på Hawaii. Aloha säger vi till Blossas nya glögg.

Läs mer...

Done 'n published!

Längtar ni till Julen?

Nu är årets Julbordsbroschyr tryckt och utgiven. Läs mer här så kan du ta del av den som en blädderbok med hjälp av Adobe Flash Player

Läs mer...

Spänande Avec som passar Julbordet

Både rom och whisky är populära spritsorter, men hur blir det att kombinera dem? Riktigt bra, enligt Allt om Vins spritexpert Andreas Grube som har provsmakat det senaste samarbetet mellan Plantation Rum och Mackmyra. – Det är en klockren mix mellan rom och whisky, säger han.

Läs mer...

Navigera till Julbordet

Navigera - Hitta ända fram till ert Julbord!

Julbords-sajten är mobilanpassad, fungerar därför utmärkt i din smartphone och hjälper dig att navigera ända fram. Detta fungerar både om du går eller åker till ert Julbord. Under varje Julbords-arrangör finns en karta. I mobilen har den kartan en navigeringsknapp.

Läs mer...
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Julbord med Strömma KanalbolagetVegansk julmiddag på fröjdas!Tabbouli Södermalms JulbordFrägsta Hälsingegårds JulbordFåfängans JulbordKnusesund Herrgårds JulbordVäxbo Krogs JulbordCasino Cosmopol Sundsvalls Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer