Menu
Tablet menu

Julbord på Kungsholmen


Trattorians Julbord

- Norrmälarstrand, Kajplats 464 - Fira italiensk jul på Trattorian. Vi dukar upp ett generöst julbord, för en äkta italiensk familjefest!

Läs mer...

Lux Dag för Dags Julbord

- Primusgatan 116, Stockholm -

Här inne i värmen vid Mälarens strand erbjuder Julbord på Lux Dag för Dag sitt Julbord. De syltar och förbereder redan på sensommaren för att komplettera det pretentiösa julbordet.

Läs mer...

Fun dining på Ballbreaker!

- Lindhagensgatan 114, Stockholm -

Fun dining på Ballbreaker!

Gör ditt restaurangbesök roligare. På Ballbreaker kombinerar du en underbar à la carte tillsammans med roliga och fartfyllda aktiviteter, så som Bowling, Racing, Shuffleboard eller varför inte en 3- eller 5-kamp.

Läs mer...

Matdistriktets Julbord

- Warfvingens väg 31, Stockholm -

Läs mer...

Café Zeppelins Julbord

- Wargentinsgatan 3, Stockholm -

Läs mer...

Meeting Room's Julbord

- Alströmergatan 20, 112 47 Stockholm -

Läs mer...

Café Corniche's Julbord

- Kungsholmen, Norr Mälarstrand 76 -

Läs mer...

Grekiska Kolgrillsbaren Kungsholmen

- S:t Göransgatan 121, Stockholm -

Läs mer...
Subscribe to this RSS feed

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Frägsta Hälsingegårds JulbordHantverksmässig jul - M/S Prins Carl Philip, Strömma kanalbolagetTabbouli Kungsholmens JulbordKajskjul 8 SHOW OCH MATHaga Forums JulbordWaxholms Hotells Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer