Menu
Tablet menu

Café Corniche's Julbord

- Kungsholmen, Norr Mälarstrand 76 -

Upplev en jullunch eller en julmiddag med känslan av Tusen och en natt på Café Corniche. Hemlagat julbord med klassiska rätter toppat av deras egna specialiteter.

Magdans och Libanesiskt julbord i en härlig atmosfär.

Julbordet serveras från 21 november tom 23 december. Vi har även catering där vi levererar maten eller om ni vill hämta den i restaurangen. De kan även anordna er julfest på kontoret i "1000 och en natt" tema, med orientalisk inredning med kuddar, mattor, vackra tyger och ljuslyktor. Ni kan även hyra deras festvåning i samma tema och underhållning och magdans. Tveka inte att kontakta dem för mer info.

Tel:+46 8-650 66 29

http://cafecorniche.se/festvaning/

Gör er bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
På restaurang, bar eller kvarterskrogJulbord, aktiviteter & tävlingarCafé Corniche's JulbordJulbord SF-Bio MalmöO'Learys Julbord, Mall of ScandinaviaArtipelags JulbordsshowSeskarö Wärdshus JulbordHard Rock Cafes Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer