Menu
Tablet menu

Julbord i Hammarby Sjöstad & Saltsjöqvarn


Vegansk julmiddag på fröjdas!

- Skeppsmäklargatan 5, Hammarby Sjöstad -

På en oansenlig återvändsgata i utkanten av Sjöstan, ligger det, ganska oväntat, en oas för alla som vill uppleva en julmiddag utöver det vanliga. För vare sig du är inbiten köttätare, vegan eller hund känner du dig varmt välkommen till Fröjdas.

Läs mer...

Elite Hotel Marina Tower's Julbord

- Saltsjöqvarnskaj 25, Nacka -

Läs mer...
Subscribe to this RSS feed

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Lebanon Meza Lounge's JulbordCasino Cosmopol Malmös JulbordAKTIVITETER, UNDERHÅLLNING & JULBORDJulbord på m/s SegelkronanWaxholms Hotells JulbordMatlagning, provningar & upplevelserSagoboksjul och dignande buffé – M/S Waxholm III, Strömma KanalbolagetEBENIST Julbord (f.d. Anrika Stortorgskällaren)

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer