Menu
Tablet menu

Julstämning Julstämning

Skärholmens Gårds Julbord

- Skärholmens gårdsväg 1, 127 35 Skärholmen -

På Skärholmens Gård, i härlig 1700-tals miljö med utsikt över Mälaren,endast 20 min från city, finns ett Julbord uppdukat samtidigt som den stora stämningsfulla brasan är tänd.

Här på strandkanten finns ett riktigt stämningsfullt julbord!

Här avnjuter ni allt det goda som ett riktigt julbord har att erbjuda. All mat är självklart hemlagad. Julgodisbordet går ej heller av för hackor och lockar både stora som små. Pris för denna helhetsupplevelse är endast 495:-/person inklusive glögg och pepparkakor.

Familjen Wiklander med personal hälsar er alla hjärtligt välkomna

Tel:+46 8 710 66 83

http://www.skarholmensgard.se

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Rosersbergs Slotts JulbordHantverksmässig jul - M/S Prins Carl Philip, Strömma kanalbolagetRissne Gårds JulbordLux Dag för Dags JulbordEBENIST Julbord (f.d. Anrika Stortorgskällaren)Miss Claras Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer