Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Kör först & ät sen! Kör först & ät sen!

O'Learys Kista Event Center's Julbord

- Kista Galleria, Stockholm -

JUL MED GOKART OCH BOWLING I KISTA GALLERIA

Kör först och ät sen! Vi erbjuder dig och ditt sällskap härlig amerikansk mat och roligt aktiviteter. Upplev galet roligt racing, shuffleboard och bowling i en 6500 kvm stor anläggning.

I Kista Galleria välkomnar vi dig till vårt aktivitetscenter, där vi kan ta emot sällskap på upp till 450 personer. Vi erbjuder en perfekt julavslutning, för alla typer av företag, med god mat och roliga aktiviteter. Missa inte Europas modernaste goKartanläggning .4000 kvm inomhus med miljövänliga råstarka el-gocarts. Spänn fast dig ordentligt för här går det undan! Med en topphastighet på 60 km/h så är det verkligen en härlig utmaning för dig, dina arbetskollegor och vänner.

Boka på 08-75109 50

www.olearys.se/stockholm-kista-event.se 

Gör er bokningsförfrågan nedan

Boka nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Operakällarens JulbordSaxå - Julens smakerBåttaxi & CharterbåtarO'Learys Julbord, Mall of ScandinaviaLäckert julbord - M/S Carl Michael Bellman, Strömma KanalbolagetHaga Forums JulbordToftagårdens JulbordBuss, taxi eller limousine

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer