Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Grills Julbord

- Drottninggatan 89, 113 60 Stockholm -
Här på Drottninggatan i centrala Stockholm dukas det i år fram ett traditionsenligt julbord med en touch av Grill. De bjuder på mängder av julens klassiker plus lite till.  Från den 1 till den 23 december kan ni här avnjuta ett julbord som ni sent kommer att glömma!

Passa på nu när det vankas Julbord!

Efter över 10 år har den här restaurangen blivit till en institution. Hit kommer, år efter år, gäster från hela världen och Sveriges alla hörn. Restaurangen är inredd i nio olika miljöer. Du kan tex sitta i Orientexpressen, Jaktstugan eller Carl Larsson. Eftersom vi då och då förändrar inredningen, kan man besöka oss om och om igen, och ändå uppleva något helt nytt vid varje besök.

Julbord med en touch av Grill...

Ambitionen här är att vara i framkant vad gäller styckningsdetaljer och olika grillmetoder. Menyn utvecklas ständigt efter säsong och behag, men de låter alltid sina mest klassiska rätter följa med. Så då kan ni ana vad ett traditionsenligt julbord med en touch av Grill kan innebära...

Ta med familj, vänner och kollegor och välkomna julen på Grill.

Gör din förfrågan eller bokning nedan eller ring gärna på telefonnummer 08-314530

Ni är varmt välkomna till julbord på Grill!

Sittningar & Priser:

  1. 1700-1945;  595kr/person
  2. 2000-0100;  695kr/person

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

 

 

 

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Trattorians JulbordFåfängans JulbordAlpine Event & AdventureBåttaxi & CharterbåtarCasino Cosmopol Stockholms Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer