Menu
Tablet menu

Julbord på strandkanten. Julbord på strandkanten.

Plyms Kök & Bars Julbord

- Vikingavägen 17 A, Saltsjöbaden -

Redan på vägen ner till kajkanten vid deras Skärgårdskrog kan man ana dofterna från det goda julbordet som stundar.

Julbord på Baggens strand i Saltsjöbaden.

Det sprids värme och ljus från marschaller och julens stjärnor. Ni välkomnas med deras egen hemkryddad glögg och de som vill kan då passa på att pussas under misteln! Sen möts ni vid julbordet, omgivna av goda sillar, laxar, korvar, skinka, smarrig Janssons, rostbiff och mycket annat gott.

Ni är här även välkomna att ha er egen privata julfest. Restaurangen lämpar sig för sällskap från 50 personer upp till 150 personer.  Tips! De ordnar även båttur hit för den som önskar! Fråga om offert.

Boka Julbord

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Annat som är braStrömma Krog & Kanalbar JulbordEktorpets JulbordArtipelags JulbordsshowFilipsborg Herrgårds JulbordJulbordsweekend

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer