Menu
Tablet menu

Mer om Julbord

D.v.s. om Julmaten och Julbordstraditionen.

Nedan kommer det gå att läsa intressanta artiklar och inlägg om Julbordstraditonen - förr & nu, Julbord, Julmat samt spännande och trevliga tips inför Julfesten.

Årets utgåva av Boka Julbord 2021

Visst har vi alla längtat efter god Julmat? Advent 2021 och därmed öppnar Julborden ute på stadens restauranger samt på slott & gård. I årets utgåva som nu är skickad till massor av företag finner ni ett bra urval av dem

Läs mer...

Skärgårdens julbord och julmarknader 2021

Här finner du skärgårdens julbord och julmarknader från A - Ö 2021. Äntligen är det åter dags för värdshus och gårdar på skärgårdens öar att duka Julborden och öppna Julmarknaderna. Temat är som vanligt närproducerat.

Läs mer...

Årets bästa julklappstips...

Julstämning är doften av pepparkakor och glögg, vackra julsånger, levande ljus, adventsstjärnor och allt annat som hör traditionen till. För många betyder julstämning en känsla av lugn och harmoni, men även gemenskap och glädje.

Läs mer...

Årets Glögg 2020

Årets glögg från Blossa är inspirerat av Marrakech med smaker av grönt te och mynta tillsammans med traditionella glöggkryddor. Flaskans design är inspirerad av marockanskt kakel och den grönblå färgen ska föra tankarna till havet.

Läs mer...

Årets Julklapp 2020 - Stormköket

2020 blev året då svenskarna återupptäckte den svenska naturen och stormköket representerar därför den, på många sätt märkliga, tid vi lever i. Till följd av coronakrisen har utomhustrenden accelererat kraftigt och besöken på vandringsleder och fjälltoppar har slagit nya rekord – trots en mycket begränsad turism från utlandet.

Läs mer...

Årets Utgåva! Boka Julbord 2020

2020 kommer vi sent att glömma, med tanke på hur ett litet virus från Kina påverkat samhället. Nu står dock Julen för dörren och det finns en del tappra krögare som erbjuder God Julmat. Gynna dem genom att, nu innan Jul, unna er själva den goda Julmaten på stan. I årets utgåva som nu är utgiven finner ni ett bra urval av dem

Läs mer...

Årets Julklapp 2019, en Mobillåda? - Hmm...

Årets Julklapp, en mobillåda!? - Nej tack wink

- Ge mig ett Julbord istället!

I år lanserade HUI Research Årets Julklapp för trettioandra året i rad. Omvärldsbevakning har pågått under hela året och resulterat i en mobillåda. Men, vad sysslar de med?

Läs mer...

Årets glögg från Blossa - 2019 - BokaJulbord.nu

Varje år kommer en ny glögg från Blossa, med inspiration från olika delar av världen. 2019 har Blossa stannat till i Stilla havet och hämtat inspiration på Hawaii. Aloha säger vi till Blossas nya glögg.

Läs mer...
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Hennickehammars Herrgårds JulbordBuss, taxi eller limousineJulbordskryssning & sjönära JulbordLux Dag för Dags JulbordRestaurang Mälardrottningens JulbordÖvriga världens smakerKajskjul 8 SHOW OCH MATCafé Corniche's Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer