Menu
Tablet menu

Julfester, aktiviteter & restauranger som serverar Julbord i och kring Stockholm

I Stockholm kan du få kostnadsfri bokningshjälp

Tryck på knappen och få förslag som matchar era behov inom 24 timmar

  1. Fyll i dina kontaktuppgifter.
  2. Fyll i era önskemål och behov för att få relevanta förslag.
  3. Vår bokningspartner skickar förslag

Kostnadsfri bokningshjälp

Eller leta själv bland Stockholms läns Julbord:

Innerstaden Skärgården Norr om Söder om

Välj ett Julbord i Stockholms län

(Dessa Julbord finns i listan längre ned på sidan.)

Att hitta den perfekta platsen för Julbordet kan vara en förutsättning för en riktigt lyckad julbordskväll. Det finns många områdesalternativ. Julborden i vår lista är inte bara traditionella Julbord. Alla dessa Julbordsalternativ och aktiviteter är däremot sorterade områdesvis. Allt från traditionella Julbord till riktigt annorlunda, att avnjuta i och kring Stockholm.


Kristinehovs Malmgårds Julbord 2024

- Kristinehovsgatan 2, Stockholm -
Här upplever ni ett Julbord i genuin 1700-talsatmosfär till tonerna av Bellman och Herrskap i tidsenliga dräkter. Julbord i genuin 1700-talsmiljö. Julbordet serveras mellan 21 november - 24 december

Läs mer...

Urban Delis Julbord, Sveavägen

- Sveavägen 44, 111 34 Stockholm -

Julen hos Urban Deli...

På Urban Deli Sveavägen kan ni fira jul i stora eller små sällskap. Deras kockar har satt ihop en tre-rätters meny för er att avnjuta i gott sällskap. De önskar inget annat än att ni ska få en avslappnad och smakfull kväll,
där ni själva kan krydda kvällen med extra aktiviteter om ni vill. Här lovar vi att ni kommer lämna dem glada, mätta och nöjda.

Läs mer...

Julbord på Nyckelvikens Herrgård

- Nyckelviken, Nacka -

Här välkomnas ni av värdinnor klädda i traditionella 1700-tals kläder. Sedan serveras ni en egen Bischoff som avnjuts till toner av Trubaduren Bellman. Julbordet här, är inget vanligt julbord.

Nyckelvikens Julbord är en upplevelse som alla borde få vara med om

Läs mer...

Restaurang Ponts Julbord

-  Hägernäs Strand, Catalinatorget 19, 183 68 Täby -

På den här adressen får ni avnjuta ett traditionellt svenskt Julbord med massor av guldkant. Guldkanten består i deras fantastiska läge - skärgårdsmiljön på strandkanten i Hägernäsviken i Stora Värtan. Med den inramningen lär all den goda Julmaten smaka utmärkt oavsett om man gillar lök på laxen eller grädde på moset. Julbordet, lovar de, kommer innehålla alla de klassiker alla vill finna.

Läs mer...

Restaurang Agapi Grill & bar's Julbord

- Södermalm, Ringvägen 57 -

Gör något annorlunda i år! Prova den här adressen med sitt oerhört uppskattade Medelhavsinspererande julbord. Här på Agapi erbjuds ett julbord med med ett 40- tals rätter med smakinfluenser från Grekland & övriga länder runt Medelhavet samt live underhållning.

Läs mer...

Hotell Furusunds Julbord

- Furusund strandväg 2, 760 19 Furusund -
Här på Hotell Furusunds erbjuds ett lyxigt julbord i Stockholms norra skärgård. När första advent närmar sig samlas arbetslaget på Hotell Furusund för att skapa julstämning. Granen kläs med gnistrande kulor, det puttrar i grytorna på spisen och en härlig doft sprids i restaurangen.

Läs mer...

Carlshälls Gårds Julbord

- Långholmen, Karlshällsvägen 14 -

Här, på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm erbjuds ni ett dignande gammaldags Herrgårdsjulbord med Tradition och Innovation! Deras egen Julbåt tar er till Carlshäll. - På ÖN mitt i stan!

Läs mer...

Östgötakällarens Jultallrik

- Östgötagatan 41, 116 25 Stockholm -

Här på den gammal klassiska Kvarterskrogen ÖK, kan ni avnjuta ett litet Julbord direkt på tallriken utan spring.  Den innehåller ett ordentligt antal härliga juldelikatesser som kocken, med kärlek, valt att presentera som ÖK's Jultallrik. Att den dessutom är extra prisvärda gör inte saken sämre.

Erbjuds Fr.o.m den 26/11

Läs mer...

Historiskt Julbord på Livrustkammaren

- Slottsbacken 3, Stockholm -

Här, på Livrustkammaren, i magiska slottsvalv, är ni välkommen att boka årets historiska julbord, julfest eller vinterevent i ett av Sveriges populäraste museer. Ni hyr lokalen och får den alldeles för en själva. 

Läs mer...

Josefinas Julbord

- Galärvarvsvägen 10, 115 21 Stockholm -

Från 16 november till 24 december erbjuds här ett Julbord utöver det vanliga! Här välkomnas ni till ett magnifikt vinterparadis på Kungliga Djurgården, där ni är inbjudna till ett julbord fyllt med klassiker, specialiteter och oväntade överraskningar. Innan ni sätter er till bords, dukar de upp sin hemgjorda glögg, i loungen. Kort sagt; ett julbord som får de mest kräsna att bli både mätta och belåtna.

Läs mer...

Pensionat Granparkens Julbord

- Gjuterivägen 10, 761 40 Norrtälje -
Här är alla varmt välkomna att boka julbord. På underbara Pensionat Granparken står Julbordets utsökta buffé uppdukad från den 30/11 t.o.m. 22/12.
På det här Julbordet finns Julens alla traditionella hemlagade rätter...

Läs mer...

Villa Godthems Julbord

- Rosendalsvägen 9, Djurgården -

"Ett klassiskt svenskt julbord"

På den här adressen ser de verkligen fram emot att välkomna er alla till Kungliga Djurgården, där snön knarrar under skorna och eldkorgarna sprakar utanför Villa Godthem. Inne i den vackra grosshandlarvillan brinner brasan, glöggdoften sprider sig och ett klassiskt svenskt julbord är uppdukat. Här är julmaten omsorgsfullt tillagad efter klassiska recept och med traditionsenliga råvaror.

Läs mer...

East Julbord

- Stureplan 13, Stockholm -

"Ett modernt asiatiskt julbord"

Precis som tidigare år dukar vi upp med det bästa från Asien med en modern twist. På julbordet finns allt från sushi och sashimi, thai beef sashimi och dumplings till koreanska pannkakor och vårrullar samt många andra läckerheter. Avslutningsvis vårt dessertbord med spännande nyheter för i år.

Läs mer...

Trattorians Julbord

"Ett familjärt italienskt julbord"

Vackert beläget på Norr Mälarstrand, med vattnet skvalpandes utanför fönstret dukar Trattorian upp det bästa från det italienska köket. Här njuter ni av de rena och enkla smakerna – med några få, men väl utvalda råvaror skapar köket här den allra bästa italienska matupplevelsen.

Läs mer...

Restaurang Mälardrottningens Julbord

- Riddarholmen, Gamla Stan, 111 28 STOCKHOLM -
Julen på Mälardrottningen är verkligen speciell. Hela fartyget andas julstämning och är vackert dekorerad med en strålande utsikt över Riddarfjärden och Stadshuset.

Läs mer...

Lux Dag för Dags Julbord

- Primusgatan 116, Stockholm -

Här på denna stämningsfulla adress, inne i värmen vid Mälarens strand, erbjuder Lux Dag för Dag sitt Julbord. De syltar och förbereder redan på sensommaren för att komplettera det pretentiösa julbordet.

Läs mer...

Mazati Kök & Bar - Libanesiskt julbord 2023

- Råsundavägen 11, Solna -  Här välkomnas ni till en helt annorlunda och fantastisk julmiddag! Det libanesiska köket är en rik blandning av medelhav och orient. På Mazati kök&bar har de som målsättning att erbjuda spännande och vällagad mat med fokus på det traditionella Libanesiska köket

Läs mer...

Hard Rock Cafes Amerikanska Julbord

- Sveavägen 75, Stockholm -

På Hard Rock Cafe Stockholm upplever ni bäst ett amerikanskt julbord!
Beläget i hjärtat av Sveriges huvudstad har Hard Rock Cafe Stockholm serverat enastående amerikansk matkultur i mer än 30 år. Restaurangen ligger i Vasastan,

Läs mer...

Julbord på NYTORPET Restaurang & Bistro

- Fyrskeppsvägen 61, Johanneshov -

Missa ej att det här erbjuds både Julbord & Jultallrik från den 1/12 t.o.m. 24/12 med det godaste julen har att erbjuda. Julskinka, lax & sill, pastejer, kallskuret, röror & sallader, köttbullar, Janssons Frestelse, revbensspjäll, prinskorv m.m... samt ostar och stort dessertbord. Vegetariskt/Veganskt alternativ förbeställs och serveras vid bordet.

Läs mer...

Sjätte Tunnans Julbord

- Gamla Stan, Stora Nygatan 41-43 -

Upplev en fantastisk tidsresa till ett medeltida värdshus i juletid. Den 23/11 slår Sjätte Tunnan i Gamla Stan upp portarna för årets Julbord som serveras fram till 22/12

Läs mer...

Late night Show At Six

- Brunkebergstorg 6, 111 51 Stockholm, Sverige -
Upplev en annorlunda helkväll fylld med skratt, musik, tävlingar och inte minst en härlig middag på femstjärniga At Six! Late Night Show är en interaktiv middag där konceptet är uppbyggt utifrån en game show med programledare.

Läs mer...

House of Christmas 8 december 2023

- Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, 118 25 Stockholm -
Gör er redo för att uppleva Stockholms största julfest - House of Christmas! Fredagen den 8 december förvandlas Munchenbryggeriet till en färgsprakande julshow i nattklubbsmiljö. När klockan slår 22 öppnas dörrarna upp till Stockholms största julfest med flera dansgolv, barer och grym underhållning.

Läs mer...

Stallmästaregårdens Julbord

- Norrtull, Stockholm -

Här på Stallmästaregården njuter du av deras gastronomiska arv i Tingshusets historiska matsal. Kökschefen bjuder in till det klassiska julbordet och då serveras allt som hör julen till, med både traditionella delikatesser och hemlagade godsaker.

Läs mer...

Hasselbackens Julbord

- Hazeliusbacken 20, 115 21 Stockholm, Djurgården -
Här står Julbordet uppdukat varje dag mellan 25/11 – 24/12 2022. Ni är alla välkomna till Hasselbackens nytraditionella julbord på natursköna Djurgården. Här bjuds det på julens alla klassiker och ett dignande dessertbord som tillfredsställer både gastronom och gourmand.

Läs mer...

Skaldjursjulbord på Welcome

- Notarievägen 5, Järfälla -

Skaldjurshelgerna är tillbaka på Welcome. Årets nyhet är att de även dukar upp en fantastisk kallbuffé! Deras lyxiga skaldjursplatå innehåller en god hummer, havskräftor, räkor och ostron! Till det så har de även en kallbuffé med sill, lax, paté samt avslutningsvis en dessertbuffé med julens smaker.

Läs mer...

Lebanon Meza Lounge's Julbord 2024

- Hamngatan 6, Stockholm -

Det här kan mycket väl vara ett av Stockholms mest intressanta och annorlunda julbord. Närmare bestämt det libanesiska julbordet som serveras på Lebanon Meza Lounge.

Läs mer...

Henriks Matbod

- Där i ni är, eller vill vara -

Här har ni ett företag som sysslar med matlagningskurser och olika provningar med ostar och tilltugg som tillbehör på våra provningar.

Läs mer...

Restaurang Saltsjöpirs Julbord

- Brantvägen 3, 133 42 Saltsjöbaden -
Välkomna på julbord i vår storslagna restaurang i Saltsjöbaden-Restaurang Saltsjö pir. Med en fantastisk utsikt över Baggensstäket i vacker skärgårdsmiljö dukar våra kockar upp till ett klassiskt svenskt julbord med härliga inslag av vegetariska rätter. All vår mat lagas alltid från grunden och råvarorna kommer från svenska leverantörer och gårdar. Med kökets Julmat...

Läs mer...

Strömma Krog & Kanalbar Julbord

- Lillströmsuddsvägen 2, Värmdö -

Här är ni varmt välkomna att stiga in i värmen efter en glögg på bryggan, njut av deras klassiska julbord i en härlig skärgårdsmiljö.

Läs mer...

Stortorgskällarens Julbord

- Stortorget 7, Gamla Stan -

Julen 2022 öppnar Stortorgskällaren portarna till ett av stadens mest utsökta julbord med Plura Jonsson julmat - Pluras julbord!!!

Läs mer...

Rökeriet på Fjäderholmarnas Julbord

- Fjäderholmarna, Stockholm -

Här på Restaurang Rökeriet kan du och din familj, dina arbetskamrater eller med bästa vännerna avnjuta ett traditionellt svenskt julbord. Alla rätter är noga utvalda rätter och tillagat med kärlek och fyllda av smaker från deras eget rökeri.

Läs mer...

Julbord på Ballbreaker!

- Lindhagensgatan 114, Stockholm -

Julbord på Ballbreaker från 23/11

Vill du ha något mer än ett “vanligt” julbord i Stockholm? På Ballbreaker samlas man inte bara kring god mat, utan också en fantastisk upplevelse. Här tar de hand om ditt sällskap, både före och efter julbordet. Du kan välja roliga aktiviteter som bowling, shuffleboard, racing och mycket mer...

Läs mer...

Benstockens Långtidsparkering - Arlanda Airport

- Starrmossen, 195 95 Rosersberg -

Här ni en säker, trygg & bekväm parkering vid Arlanda flygplats för er Julresa. När du flyger från Arlanda så parkerar du din bil bäst på Benstockens Långtidsparkering. Parkeringen är alltid öppen och våra bussar tar dig och ditt sällskap till och från flygplatsens terminaler oavsett vilken tid på dygnet ni kommer.

Läs mer...

Sjöbarens Julfest

- Skärgårdsvägen 158, 139 36 Värmdö -
Missa ej Sjöbarens Julfest vid Grisslinge Havsbad. Här är det för i år Premiär! Ta med egen dryck - så ordnas tidernas BBQ-Julfest. Mingel, Eld, BBQ, Rök, Kryddor och Hav för slutna sällskap.

Läs mer...

Rissne Gårds Julbord

- Mässvägen 2, Sundbyberg -
Här på Rissne Gård, den personliga herrgården med stort hjärta i unik 1600-tals miljö erbjuds det ett svårslaget Julbord. Endast 12 min från Stockholm city med gångavstånd till tunnelbana. Gården omgärdas av en stor privat trädgård som är som en saga pyntad med alla juleljus.

Läs mer...

Engelens Julbord

 - Kornhamnstorg 59, Gamla Stan -

Avnjut Engelens traditionella julbord i mysiga Gamla stan! I julbordet ingår även liveunderhållning i puben, nattklubbsentre (de kvällar nattklubben är öppen) samt glöggmingel!

Läs mer...

Skansens Restaurangers Julbord

- Skansen, Djurgårdsslätten 49-51 -
Julbord på Skansens Restauranger! Här välkomnas ni till ett traditionellt julbord skapat av de fantastiska bröderna Kappen! Med stor kärlek till mat och fokus på närproducerat utlovar de en mängd olika sillar, kalla och varma rätter likväl som ett brett, vegetariskt utbud och såklart; ett härligt gottebord fyllt av sötsaker.

Läs mer...

Tabbouli i City's Julbord

- Norrmalm, Regeringsgatan 70 -

Vi vill i år rekommendera er att uppleva Tabboulis Libanesiskt Julbord. På 4 adresser i Stockholm serverar de en oförglömlig afton. Ett 20 tal olika rätter & grill som kan fås helt vegetariskt. Även goda desserter & kaffe

Läs mer...

Waxholms Hotells Julbord

- Hamngatan 2, 185 32 Vaxholm -

En stämningsfull jul på Waxholms Hotell

Läs mer...

Grekiska Kolgrillsbarens Julbord

- Ringvägen 57, Stockholm -

Läs mer...

Smakfull jul med alla julfavoriter – S/S Stockholm, Strömma Kanalbolaget

- Nybrokajen, Stockholm -

Smakfull jul med alla julfavoriter – S/S Stockholm

Här finns klassiker som senapssill och revbenspjäll men också en nya julfavoriter såsom S/S Stockholms fiskfrikassé. I genuin Art Deco-miljö serveras detta klassiska julbord med de allra flesta traditionella julrätter man kan önska sig. Krögare: Krögare: Hjalmar Litzén, Daniel Tingström och Jacob Bergström.

Läs mer...

Sagoboksjul och dignande buffé – M/S Waxholm III, Strömma Kanalbolaget

- Nybrokajen, Stockholm -

Sagoboksjul och dignande buffé – M/S Waxholm III

På den dignande julbuffén hittar du allt som bara ska finnas på ett traditionellt julbord. Här känner du historiens vingslag direkt - julstämningen ombord är som ur en sagobok från förr. Krögare: Jesper Taube & Maria Svensson.

Läs mer...

Hantverksmässig jul - M/S Prins Carl Philip, Strömma kanalbolaget

- Nybrokajen, Stockholm -

Hantverksmässig jul - M/S Prins Carl Philip

På detta julbord är allt tillagat med stor kärlek till skandinaviska smaker och svensk matkultur. Här njuter du av ett hantverkmässigt julbord med smaker från förr och nu. Krögare: KC Wallberg.

Läs mer...

Välsmakande vilt och vegetariskt – M/S Gustafsberg VII, Strömma Kanalbolaget

- Nybrokajen, Stockholm -

Välsmakande vilt och vegetariskt – M/S Gustafsberg VII

Vilt och grönsaker i fokus - miljöhänsyn och tradition med modern twist – så presenterar Malin sitt julbord ombord eleganta M/S Gustafsberg VII. Sillen bordsserveras övrigt serveras från buffén.

Läs mer...

Klassisk julbuffé i elegant miljö – M/S Enköping, Strömma Kanalbolaget

- Nybrokajen, Stockholm -

Klassisk julbuffé i elegant miljö – M/S Enköping

Här dukar våra fartygskrögare upp en klassisk julbuffé med båda klassiska och nya julfavoriter. Njut av mat och omhändertagande service i de ombonade och vackra fartygssalongerna på ett av världens äldsta fartyg. Krögare: Arnauld Eygun & Jan Ingvarson.

Läs mer...

Stockholm Fisks Julbord

- Vasagatan 1, 111 20 Stockholm - 

Här mitt i Stockholm City hittar du det som kan vara Stockholms härligaste julbord. På Stockholm Fisk dukar de upp ett julbord med det absolut finaste havet kan uppbringa.

Läs mer...

Lasse i Parkens Julbord

- Högalidsgatan 56, Stockholm -

Läs mer...

O'Learys Julbord, Mall of Scandinavia

 - Mall of Scandinavia, Solna -

 

Läs mer...

Julbord på Junibacken

- Galärvarvsvägen 8, 115 21 Stockholm-

Läs mer...

Grills Julbord

- Drottninggatan 89, 113 60 Stockholm -

Läs mer...

Julbord Boulebar Haga

- Annerovägen 4, 169 70 Solna -
I  moderna miljö, med den stora stämningsfulla eldstaden dukas ett traditionsenligt julbord med klassiska delikatesser fram.

Läs mer...

M/S Segelkronans Julbord

- Skeppsholmen - Boka Julbord ombord på mysiga M/S Segelkronan.

Läs mer...

Välkomna till K4 Pampas julbord!

- Karlbergs Strand 4C, Solna -

Läs mer...

Vegansk julmiddag på fröjdas!

- Skeppsmäklargatan 5, Hammarby Sjöstad -

Läs mer...

Clas På Hörnets Julbord

- Surbrunnsgatan 20, Stockholm -

Läs mer...

Artipelags Julbordsshow

- Artipelagsstigen 1, Värmdö -

Läs mer...

Julbord SF-Bio Stockholm

- 14 adresser, Stockholm -

Läs mer...

Kumla Herrgårds julbord

- Kumla allé 47 , Tyresö -

Läs mer...

Grisslinge Värdshus Julbord

- Skärgårdsvägen 158, Värmdö -

Läs mer...

Matdistriktets Julbord

- Warfvingens väg 31, Stockholm -

Läs mer...

Wild West Steakhouse's Julbord

- Exploria Nöjescenter, Fittjavägen 2 i Botkyrka -

Läs mer...

Steninge Bruks Julbord

- Steninge Bruk, Steninge Slottsväg 141 Märsta -

TRADITIONELLT JULBORD PÅ STENINGE BRUK!

Beläget i fantastisk slottsmiljö i Steninge. Traditionellt svenskt julbord där det mesta av maten lagas på Steninge Bruk av klassiska recept, och här erbjuds ett stort sillbord som vi är extra stolta över,  där vi "gör sak av sillen”. Avsluta med ett dignande dessertbord med massor av godsaker. Vi erbjuder bästa service av personlig karaktär i en gemytlig , folklig och stämningsfull miljö där maten serveras från vår brinnande grill inne i restaurangen.

Läs mer...

Restaurang Räkans Julmiddag

- Vasagatan 23, Stockholm -

Läs mer...

Café Zeppelins Julbord

- Wargentinsgatan 3, Stockholm -

Läs mer...

Docklands

- Finnboda Varvsväg 18, Finnboda hamn/Nacka -

Läs mer...

Den Gyldene Fredens Julbord

- Österlånggatan 51, Stockholm -

I jul tar sig Gyldene Freden över Öresund och hämtar den danska julefrokosten till Sverige. "Frokosten" är i själva verket en sittande lunch med svenska julklassiker, men på äkta danskt manér.

Läs mer...

Julbord på O'Learys Norrtull

- Norrtull Event Center, Sveavägen 143 , Stockholm -

 Ett klassiskt svenskt julbord med amerikanska influenser.

Inför årets julbord öppnar vi igen med helt nyrenoverade lokaler och nytt spännande koncept. Julbord och många roliga aktiviteter erbjuds.

Läs mer...

Julbord på O'Learys Tolv

- Tele2 Arena, Tolv Event Center, Arenslingan 6, Johanneshov –

Ett klassiskt svenskt julbord med amerikanska influenser i Stockholms roligaste aktivitetsgalleria

Läs mer...

Mister French's Julbord

- Tullhus 2, 111 30 Stockholm -

Läs mer...

Säby Säteris Julbord

- Säby Säteri, Ingarö -

Tyvärr stängt p.g.a. konkurs.

Läs mer...

Casino Cosmopol Stockholms Julbord

- Kungsgatan 65, Stockholm -

Läs mer...

Elite Hotel Marina Tower's Julbord

- Saltsjöqvarnskaj 25, Nacka -

Läs mer...

Elite Palace Hotel's Julbord

- Sankt Eriksgatan 115, Stockholm -

Läs mer...

O'Learys Kista Event Center's Julbord

- Kista Galleria, Stockholm -

 

Läs mer...

J:s Tornvillas Julbord

- Augustendalsvägen 36, Nacka Strand -

Läs mer...

Restaurant J's Julbord

- Augustendalsvägen 52, Nacka Strand -

Läs mer...

Tyresö Slotts Wärdshus Julbord

- Tyresö slott, Stockholm -

Läs mer...

Tumba bruksmuséums Julbord

- Sven Palmes väg 2, Tumba -

Läs mer...

Ektorpets Julbord

- Prins Eugens Väg 6, 115 21 Stockholm -

Läs mer...

Meeting Room's Julbord

- Alströmergatan 20, 112 47 Stockholm -

Läs mer...

Fredriksborg Hotell & Restaurangs Julbord

- Fredriksborgsvägen 17, 139 90 Värmdö -

Läs mer...

Vaxholms Kastells julbord

- Vaxholm, Kastellet –

Julbord i vackra valv - Vaxholms Kastell

Julbord på Kastellet är en fantastisk och trevlig tradition för många - våra återkommande gäster säger att det både är maten och miljön som lockar, år efter år! I mysigt upplysta och rundade tegelvalv dukas julbuffén upp med god hemlagad julmat såsom gravade laxar, fisk- och skaldjurspaté, rullsylta, tjälknöl av älg, rökt chark från ö-märkta djur som betar i skärgården, inlagda saffranspäron och mycket annat. Vi lägger ner lite extra krut på våra många olika sorters sillar och allt frestande julgodis.

Läs mer...

Värdshuset Koppartältens Julbord

- Hagaparken 169 70 Solna -

Läs mer...

Lida Värdshus Julbord

- Lidavägen 1, 146 33 Tullinge -

Läs mer...

Hotel Skeppsholmens Julbord

- Gröna gången 1, Skeppsholmen -

Läs mer...

Fåfängans Julbord

- Klockstapelbacken 3, Stockholm -

Läs mer...

Skeppets Julbord

- Södra Hamnvägen 32, 115 41 Stockholm -

Läs mer...

Rosersbergs Slotts Julbord

- Slottsvägen 203, 195 95 Rosersberg -

Här serveras för fjärde året i rad det mycket populärt och uppskattade julbordet under ledning av köksmästaren Natasa Jansson.  Julbordet på Rosersbergs Slottshotell är ett traditionellt julbord med klassiska delikatesser med inslag av "det franska köket".

Läs mer...

Näsby Slotts Julbord

- Djursholmsvägen 30, Täby -

Läs mer...

Åkeshofs Slotts Julbord

- Åkeshovs Gårdsväg 8, Bromma -

Läs mer...

Hesselby Slotts Julbord

- Maltesholmsvägen 1, Vällingby -

Läs mer...

Plyms Kök & Bars Julbord

- Vikingavägen 17 A, Saltsjöbaden -

Redan på vägen ner till kajkanten vid deras Skärgårdskrog kan man ana dofterna från det goda julbordet som stundar.

Läs mer...

Pier 16's Julbord

- Värdshusvägen 14-16, Lidingö -

Läs mer...
Subscribe to this RSS feed

Julbord i Sverige

Julbordet är en företeelse som har funnits i sverige i många år. Beroende på var i sverige man bodde, så varierade julbordets läckerheter, från vilt till sill och allt däremellan. Numera så har också nya influenser dykt upp när det gäller julbord de senaste åren. Som till exempel skaldjursjulbord för att bara ta ett exempel.

Julbord i norrland

Ifall man börjar uppifrån med de Norrländska julborden, så har de ett stort inslag av råvaror från skog och sjö. Vanligt är renskav, rökt renskött samt fisk som till exempel röding.

Julbord i Dalarna och Värmland

Fortsätter vi nedåt en bit till bland annat dalarna och värmland så blir det mera älg istället för ren på det traditionella julbordet. Vanligt är älgkorv och köttbullar gjorda på älgkött för att ta några exempel.

Julbord i mellersta sverige

I mellersta sverige så hittar vi en blandning av läckerheter både från norra och södra sverige. Men vanligt på julbord i stockholm är julskinka, köttbullar, prinskorv och sill av alla de slag

Julbord på Öland och Gotland

På öland så är ju den öländska kroppkakan ett inslag på de öländska julbord men även den inkokta laxen. När det gäller julbord på Gotland, så är lamm vanligt förekommande på det Gotländska julbordet.

Julbord i Södra sverige

I sveriges södra delar så var Gåsen vanligt förekommande på skånska julbord en gång i tiden. Dock så är den inte lika vanlig numera. Däremot hittar man ofta brunkål på julbordet i sveriges södra delar.

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
FIRA NYÅR I OCH KRING STOCKHOLMFilipsborg Herrgårds JulbordStockholm Fisks JulbordPite Havsbads JulbordJulbordsweekendMazati Kök & Bar - Libanesiskt julbord 2023Hemavans Högfjällshotells Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för arbetsplatser & företag som snabbt vill boka Julbordet som passar just dem. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer...

Läs mer