Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Saxå - Julens Smaker Saxå - Julens Smaker

Saxå - Julens smaker

- Saxå Herrgård, Filipstad -

Välkommen till mitt paradis, önskar här - Carl Jan Granqvist. Snart faller snön, julen är då här och i år är vi stolta över att erbjuda ett helt nytt koncept - Julens Smaker.

Julens smaker...

Julens smaker består av gediget hantverk där råvarorna har högsta prioritet. De rätter vi inte själva gör, väljer vi noggrant ut från närliggande producenter alternativt hantverksmässiga producenter. Vi serverar de tre första “omgångarna” per tallrik för att minska svinnet och för att hålla högsta kvalitén på dessa kalla råvaror.

Från 29 november - 22 december

Vi serverar julens smaker från torsdag till lördag kväll samt söndagslunch under perioden 29 november till 22 december.

Bokning per telefon 0590-240 85, formuläret nedan eller via mail: bokning@saxabruk.com

Läs mer och ta del av den delikata menyn, klicka här >>>

Till Saxå Herrgårds hemsida >>>

Tel:0590-240 85

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Värmlands läns orter

Ovan finner du de Julbord i Värmland som vi har att presentera i den ort som du valt att söka i.Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Grekiska Kolgrillsbarens JulbordRose ClubPite Havsbads JulbordRestaurang Saltsjöpirs JulbordGala Jul på Galaxy - Silja LineCasino Cosmopol Stockholms JulbordHaga Slotts JulbordTradition och elegans - M/S Östanå I, Strömma KanalbolagetTRANSPORTER & ANNAT

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer