Menu
Tablet menu

Boulebar Göteborgs Julbord

- Rosenlundsgatan 8, Göteborg -

Det som skiljer det här paketet från andra är att ni före/efter (det väljer ni själva) blir serverade en fantastisk skaldjurstallrik - Plat de Mer - med hummer, räkor, musslor, havskräftor, ostron, hjärtmusslor, nybakat bröd och massa goda röror.

Boule de Mer - Instruktör och skaldjursmiddag

Boule spelas med fördel längst kusten med havet brusande i öronen och med ett gott sällskap såväl i glaset som på gruset. Så vad passar bättre än att låta Boulebar skapa illusionen om den eviga solen och det enkla livet? I deras version av det ljuva livet kommer ni ner till Boulebar och låter dem ta hand om er. Självklart blir det boulespel med deras instruktörer - en härling blandning av landslasgspelare och galna entusiaster - en tävling där vinnarna får medaljer ingår också. Dela en flaska bubbel och njut med kollegor eller familjen för det här kommer verk-ligen sätta guldkant på er vardag.

Tel: 010-102 64 75.

Webb: www.boulebar.se/rosenlund

Gör din bokningsförfrågan nedan

Boka nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Göteborgs orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Göteborg som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Sjätte Tunnans JulbordICEHOTEL's JulbordTabbouli Södermalms JulbordFrägsta Hälsingegårds JulbordWärdshuset Lasse Majas JulbordRestaurang Räkans JulmiddagDjurönäsets Konferens & Hotells JulbordLida Värdshus JulbordJulbordsmeny som serveras.

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer