Menu
Tablet menu

Traditionellt Svenskt ska det vara! Traditionellt Svenskt ska det vara!

Julbord - Traditionellt & svenskt ska det vara! 

Är det den traditionella Julmaten på det traditionella Julbordet som gäller för er del i år? Då har ni här hittat helt rätt.

Den traditionella kanske bästa julmaten med klassiker som julskinka, lutfisk, sill och köttbullar är för de flesta ett måste på julbordet.

Här i listan finner ni alla de svenska och traditonella Julborden som serverar det traditionella som vi valt ut utan sortering och ordning. Listan slumpgenereras i sin ordning varje gång du öppnar den här rubriken.

Tillbaka till sidans början
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Stockholm Wine BarSmakfull jul med alla julfavoriter – S/S Stockholm, Strömma KanalbolagetLäckert julbord - M/S Carl Michael Bellman, Strömma KanalbolagetVälsmakande vilt och vegetariskt – M/S Gustafsberg VII, Strömma KanalbolagetFisk- & skaldjursjulbordO'Learys Julbord, Gamla StanNyårssupéer & NyårsmiddagarStortorgskällarens Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer