Menu
Tablet menu

Julfester, aktiviteter & restauranger som serverar Julbord i svenska fjällen

Julbord på följande fjällorter:

Abisko Björkliden Riksgränsen Kebnekaise Kittelfjäll Hemavan Tärnaby Åre Björnrike Vemdalen Sälen

Välj ett Julbord i Fjällen

(Dessa Julbord finns i listan längre ned på sidan.)

Att hitta den perfekta platsen för Julbordet kan vara en förutsättning för en riktigt lyckad Julbordskväll. Det finns många områdesalternativ. Julborden i vår lista är inte bara de traditionella. Alla dessa Julbord och aktivitetsarrangörer är däremot sorterade områdesvis. Allt från de riktigt traditionella Julborden till annorlunda mat och inramning i Fjällen.


Copperhills julbord

- Copperhill Mountain Lodge, 830 13 Åre -

Till Copperhills julbord i Åre har de valt ut det bästa från både de svenska och de norska traditionerna. Under kvällen serveras en omfångsrik buffé av traditionella svenska rätter, med inslag av norsk julemat.

Läs mer...

Restaurang Skáidi

- Nikkaluokta, 981 99 Kiruna -

I restaurang Skáidi kök serveras god och vällagad mat med omtanke. Våra kockar är utmärkt duktiga på både traditionella rätter med gamla anor och nya exklusiva anrättningarna som lånar smaker och får inspiration från olika håll i världen.

Läs mer...

Hemavan Högfjällshotellet

- Fjällparken, 920 66 HEMAVAN -

Läs mer...

Tärnaby Fjällhotell

- Östra Strandvägen 16, 920 64 TÄRNABY - 

Läs mer...

Abisko Mountain Lodge

- Lapportsvägen 35, Box 86, SE-981 07 Abisko -

Läs mer...
Subscribe to this RSS feed
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Pier 16FyrverkeriplattanJulbords- & NyårsmatscateringTabbouli KungsholmenImagine - Gothia Towers JulbordRestaurang Trädgår´nReisens JulbordFrägsta Hälsingegård

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer