Menu
Tablet menu

The Road House's Julbord

- Kallaxvägen 255, 975 95 Luleå  -

The Road House erbjuder ett klassiskt julbord i Luleå läckraste lokaler. Här serverar de ett Julbord när det är som bäst.

Musikaliskt och gott Julbord!

Deras rymliga och musikaliska lokal ger er gott om plats och till glöggen har ni möjlighet att lyssna på levande musik. Julbord serveras här till både företag och privatpersoner.

Upp till 200 personer per sittning

Transport till och från Road House ordnas

Boka Julbord

tel: +46 70-548 99 77

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Norrbottens läns orter

Ovan finner du de Julbord i Norrbotten som vi har att presentera i den ort som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Fisk- & skaldjursjulbordwww.bokajulbord.nuStortorgskällarens JulbordGrills JulbordJulbord i ReykjavikTRANSPORTER & ANNATÖvriga världens smakerAlla våra utvalda traditionella JulbordJulbord, aktiviteter & tävlingar

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer