Menu
Tablet menu

Rissne Gårds Julbord

- Mässvägen 2, Sundbyberg -

Mysiga Rissne Gård, på gångavstånd från tunnelbanan, har anor från 1600-talet och är omgiven av en privat trädgård som gör sig som bäst i sin Julbordsskrud.

JULBORD PÅ ANRIKA RISSNE GÅRD anno 1648

Under perioden 29/11-24/12 dukar de här enligt traditionen fram sitt mycket uppskattade, hemlagade julbord. I år kan du gästa gården och äta julbord från den 30:e november ända fram till och med julafton. Nyhet även för i år är alltså att succe'n med öppet på julafton fortsätter. Så ta en paus från stöket i köket, ta med dig arbetskamraterna, familjen och vännerna och gästa Rissne gård. Njut av deras härliga miljö och goda mat. Hela julbordet är omsorgsfullt hemlagat med olika sillsorter, lax, Janssons frestelse, köttbullar, lågtempererad grissida, ägghalvor med Skagen, korvar, julskinka – och mycket mer. Måltiden avslutas med godsaker från deras uppskattade dessertbord.

Ring och boka på 08-7335454

eller använd formuläret nedan

Vi finns på Mässvägen 2 i Sundbyberg

Välkomna till Peter & Marianne på Rissne Gård,

www.rissnegard.se

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Trattorians JulbordKristinehovs Malmgårds JulbordStiftsgårdens JulbordHaga Slotts JulbordBuss, taxi eller limousine

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer