Menu
Tablet menu

Restaurang Backstugans Julbord

- Greta Garbos Väg 4, Solna -

Med början den 27 november dukar de här upp sitt traditionella julbord i en unik miljö med sprakande brasa och gemytlig stämningsfull julpyntning.

Backstugan i Filmstaden erbjuder ett riktigt stämningsfullt Julbord.

Här möts man upp med välkomstglögg utomhus på verandan. Sen kliver man in i en atmosfär med all den julstämning och värme man kan önska. På julbordet finner man sen massor av rätter som är hemlagat med kärlek. Priserna här är:

Tel:+46 8-83 05 15

http://www.restaurangbackstugan.se/#jul-pa-backstugan-section

Gör din bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
På restaurang, bar eller kvarterskrog- Julbord på slott, gård & värdshusPier 16's JulbordBåttaxi & CharterbåtarSekelskifte och charm -  M/S S:t Erik, Strömma KanalbolagetM/S Segelkronans JulbordRestaurang Saltsjöpirs JulbordNya Älvsborgs Fästnings Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer