Menu
Tablet menu

Kristinehovs Malmgårds Julbord

- Kristinehovsgatan 2, Stockholm -

Upplev ett Julbord i genuin 1700-talsatmosfär till tonerna av Bellman och Herrskap i tidsenliga dräkter.

Julbord i genuin 1700-talsmiljö.

Husets vackert inredda salonger i gustavianskt stil skapar en genuin tidsenlig atmosfär. Känslan av den anrika Herrgårdsbyggnaden och tidsepoken återspeglas i blomarrangemang och dekorationer. Julbordet tar avstamp i 1700-talet. Vi använder de finaste av råvaror och utvalda delikatesser. Krögarens egna framtagna ide'er på bästa julmaten samsas med 1700-talsinspirerade recept av bland annat Greve Brahe,allt upplagt på tidsenliga fat och skålar från huset. En Herrgård mitt i staden där Bellman samt gårdens Herrskapsfolk i tidsenliga dräkter visar in i salonger & gemak!

Julbordet serveras  27 november -24 december. Även öppet på Julafton. Välkomstdrink och underhållning ingår !

Priser: Lunch eller eftermiddag (alla dagar) 595:-, Mån-ons kväll 695:-, X Tor-fre kväll 745:-, X Lördag kväll 695:-, Söndag kväll 595:- och Julafton 895:- (priserna är inkl. moms).

Julbordet serveras i samarbete mellan Pielen Catering & Event och Kristinehovs Malmgård

Hjärtligt Välkomna!

Tel: 08-323514

www.kristinehovsmalmgard.se/julbord 

Gör er bokningsförfrågan nedan

Boka nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Dalasalens JulbordBuskåkers Gästgifvargårds JulbordNauticals JulbordGrills JulbordTabbouli i City's JulbordInvitos JulbordSekelskifte och charm -  M/S S:t Erik, Strömma KanalbolagetVälsmakande vilt och vegetariskt – M/S Gustafsberg VII, Strömma Kanalbolaget

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer