Menu
Tablet menu

Carlshälls Gårds Julbord

- Långholmen, Karlshällsvägen 14 -

Alla ni som vill ha ett Julbord som motsvarar vad traditionen pekar ut har här kommit rätt. Här, på Carlshälls Gård på Långholmen i Stockholm hålls Julbordstraditionen högt när det gäller miljön, inramningen och julematen.

Julbord på Carlshälls Gård, Långholmen.

Här erbjuds ni det som förmodligen kan ses som Stockholm mest genuina Julbord. Julbord á la Carlshälls Gård är en upplevelse som börjar redan vid resan hit. Du kommer nämligen med båt till vårt herrgårdsjulbord. Ni får uppleva en trevligt och stämningsfylld båttur över Riddarfjärden. Under båtturen avnjuter ni glögg i trevliga vänners lag. När ni kommer fram blir ni välkomnad till Brännvinskungens Herrgård och sedan visad vägen till bords i Brännvinskungens sal.

Tel: +46 8-668 07 10

Mer om Julbordet >>>

Gör er bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
FyrverkeriplattanMiss Claras JulbordTRADITIONELLA JULBORD:Under Kastanjens JulbordEktorpets Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer