Menu
Tablet menu

Lux Dag för Dags Julbord

- Primusgatan 116, Stockholm -

Här inne i värmen vid Mälarens strand erbjuder Julbord på Lux Dag för Dag sitt Julbord. De syltar och förbereder redan på sensommaren för att komplettera det pretentiösa julbordet.

Vilt, bär och svamp från skogen tillagas med kärlek.

Delikatesser förädlas fram från råvaror från småskaliga gårdar runtom i Mälardalen. Denna kulinariska upplevelse erbjuds från den 27 november till och med den 22 december.

Mån-fre 11.30-16 (495 kr)
Mån-torsd 16-23 (595 kr)
Fred 16-23 (695 kr)
Lördagar 14-23 (695 kr)
Söndag 14-18 (595 kr)
 

Tel:+46 8-619 01 90

http://www.luxdagfordag.se

Gör er bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Klockargårdend JulbordPlyms Kök & Bars JulbordO'Learys Kista Event Center's JulbordDen Gyldene Fredens JulbordSkärholmens Gårds JulbordFåfängans JulbordAKTIVITETER, UNDERHÅLLNING & JULBORDRestaurang Backstugans Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer