Menu
Tablet menu

Under Kastanjens Julbord

- Kindstugatan 1, Gamla Stan -

Önskar ni ha en julfest, en stilla julmiddag eller en trevlig jullunch med företaget eller familjen?  Under Kastanjen är ett bageri, en bistro och en festvåning.

På ett av Gamla Stans vackraste torg finns Under Kastanjen

Här i den äldsta delen av undervåningen kan ni lugnt kura under de medeltida valven, medan ni njuter av en drink eller ett gott glas vin.  I den lite modernare delen överraskas ni av dagsljus från lanterninerna. Här kommer er julfest, ert företagsevent eller jubileumsmiddag dukas upp. I deras Chambre Separée kan upp till 50 personer sitta, och sammanlagt finns det här ca 70 matplatser. Ni kommer att märka att det här gänget verkligen brinner för att göra er glada, mätta och nöjda!

Tel: 08-21 50 04

www.underkastanjen.se

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Lebanon Meza Lounge's JulbordHaga Forums JulbordGrisslinge Värdshus JulbordTabbouli Kungsholmens JulbordAnnorlunda Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer