Menu
Tablet menu

Här går det hett till! Här går det hett till!

Sjätte Tunnans Julbord

- Gamla Stan, Stora Nygatan 41-43 -

Julbordet på Sjätte Tunnan inriktar sig på viltkött från våra svenska skogar. Här sitter man nere i källarvalven bland levande ljus.

Upplev ett medeltidsjulbord på Sjätte tunnan.

Salarna är från 1600-talet och beprydda med väggmålningar av förlagor från bland annat Towern i London. Här befinner man sig nere på vad som tidigare var gatunivå. Det är de gamla gränderna som idag sammankopplar rummen. Julbordet serveras här bordsvis i fyra serveringar, likt ett medeltida julbordsgille. Underhållningen står de eminenta gycklarna för i form av sång, trix och eldblåsning.  Varmt välkomna!

www.sjattetunnan.se

Tel:+46 8-440 09 19

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
FyrverkeriplattanJulbordsmeny som serveras.Seskarö Wärdshus JulbordPlyms Kök & Bars JulbordStiftsgårdens JulbordMatlagning, provningar & upplevelserRestaurang Mälardrottningens Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer