Menu
Tablet menu

Julbord på Fjäderhomarna Julbord på Fjäderhomarna

Rökeriet på Fjäderholmarnas Julbord

- Fjäderholmarna, Stockholm -

Här på Restaurang Rökeriet kan du och din familj, dina arbetskamrater eller med bästa vännerna avnjuta ett traditionellt svenskt julbord. Alla rätter är noga utvalda rätter och tillagat med kärlek och fyllda av smaker från deras eget rökeri.

Rökeriets klassiska Julbord på klassiska Fjäderholmarna

Ett Julbord som är komponerat och gastronomiskt inspirerat av John Kumerius.

Ett Julbord på Rökeriet blir ett helt litet äventyr eftersom du först får uppleva en kort och mysig båttur från Nybrokajen eller Nacka Strand.  Sedan känns det ännu mer stämningsfullt när ni klivit av båten och fått gå in till värmen. En perfekt liten resa och inramning, för att därefter avnjuta ett julbord fyllt med Julens delikatesser.

Julbordet serveras från 22 november - 22 december

Tel:+46 8-716 50 88

http://www.rokeriet-fjaderholmarna.se/julbord-2019/

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Rissne Gårds JulbordTRANSPORTER & ANNATHemavans Högfjällshotells JulbordInvitos JulbordSmakfull jul med alla julfavoriter – S/S Stockholm, Strömma KanalbolagetCafé Corniche's JulbordStockholm Wine BarDen Gyldene Fredens Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer