Menu
Tablet menu

Villa Godthems Julbord

- Rosendalsvägen 9, Djurgården - Hemlagade sillar, iskalla nubbar & allt som hör julen till. Välkommen till Villa Godthems älskade julbord!

Villa Godthem - Traditionellt julbord

Klara eller gräddiga, kryddiga eller klassiska, vad vore ett julbord utan sillstjärtar i alla dess slag? Slå dig ned för en härlig stund i goda vänners lag och njut av julens läckerheter på Villa Godthem. Kanske slinker även en iskall nubbe ned, eller två.

Insup den Kungliga Djurgårdens historiska miljö, som i kombination med gastronomi i äkta Tore Wretman-anda skapar den varma och hemtrevliga känsla vi alla älskar så mycket kring jul. Medan våra hovmästare välkomnar er hem till oss ser köksmästare Antonio till att duka upp ett julbord ni sent kommer glömma.

Dignande av klassiska rätter i modern tappning är Villa Godthems julbord en parad av svensk jultradition och gastronomi. Vår fjäder i hatten är den bakade leverpastejen, men för gröna finsmakare har vi även ett stort antal läckra vegetariska rätter och tillbehör att avnjuta.

Se till att fasta ordentligt innan ni sätter er till bords, för här kommer både ögon och mun att vilja smaka på allt.

Hjärtligt välkomna att fira in julen på Villa Godthem!


Sittningstider:

Måndag - lördag
11.30-14.00
15.00-18.00
19.00-23.00

Söndagar
12.00-16.00
17.00-20.00

Juldagen och Annandag jul
12.00-16.00
17.00-20.00


Pris 445-845 kr


Länk: https://villagodthem.se/julbord/

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
TRADITIONELLA JULBORD:Casino Cosmopol Malmös JulbordBuss, taxi eller limousineLux Dag för Dags JulbordKlassisk julbuffé i elegant miljö – M/S Enköping, Strömma KanalbolagetGrekiska Kolgrillsbarens JulbordRosersbergs Slotts JulbordJulbord, underhållning & julshow

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer