Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer i vår policy

Menu
Tablet menu

Josefinas Julbord

- Galärvarvsvägen 10, 115 21 Stockholm -

Julen är speciell för personalen på Josefina. Det är den tid då de vill värna om en av de allra finaste traditionerna vi har i vårt land – Julbordet. Med det som bakgrund erbjuder de ett julbord som är något utöver det vanliga

fyllt med alla klassiker, specialiteter och era oväntade överraskningar. Och innan du sätter dig till bords så bjuds det på deras hemlagade glögg framför brasan vid entrén. Kort sagt, ett julbord som får den mest kräsne att bli mätt, glad och nöjd.

Du är alltid välkommen till Josefinas julbord på Kungliga Djurgården!

Till Josefina Kungliga Djurgården är alla hjärtligt & varmt välkomna, oavsett om det är för dig, din käraste, din familj, större sällskap/grupper eller varför inte hela företaget.

BRA ATT VETA: Privat personer och grupper upp till 20 personer hänvisas ödmjukt till att boka Online på deras hemsida/bookatable.

Bokningar på större sällskap från 20 pers och uppåt uppmanas att mejla in sin förfrågan via formuläret, så hjälper de sen Er till en magisk Julupplevelse på Josefina!

SITTNINGAR & PRISER

Måndag-torsdag
LUNCHSITTNING: 11:00-15:00 - 395:-
MELLANSITTNING: 16:00-18:00 - 595:-
KVÄLLSSITTNING: 19:00-23:00 - 695:-

Fredag
LUNCHSITTNING: 11:00-15:00 - 555:-
MELLANSITTNING: 16:00-18:00 - 595:-
KVÄLLSSITTNING: 18:00-23:00 - 795:-

www.josefina.nu/julbord

julbord@josefina.se

Tel:08-664 10 04

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

Show Street View
Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
ANNAN JULMAT PÅ JULBORDETWärdshuset Lasse Majas JulbordNyckelvikens Herrgårds JulbordEBENIST Julbord (f.d. Anrika Stortorgskällaren)FESTARRANGÖRER & CATERINGKnusesund Herrgårds Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer