Menu
Tablet menu

Junibackens Julbord

- Galärvarvsvägen 8, 115 21 Stockholm-

En lekfull julfest på Junibacken är precis vad som behövs för att komma i julstämning. Men vi måste varna er, deras sagomiljöer plockar nog fram era allra mest barnsliga "jag" snabbare än ni hinner säga tjillevippen. 

Äntligen ett JULBORD för företag med bus i benen! 

Här kan du överraska dina gäster med ett härligt, välfyllt julbord i en varm och ombonad miljö. Ni hälsas välkomna för att sedan åka med deras fantastiska sagotåg från ”Vimmerby station”. Efter avstigning vid Villa Villekulla dukad det upp ett klassiskt julbord med tillhörande dryck. Här jobbar de främst med närproducerade råvaror och ekologiska alternativ. Festvåningen ligger precis vid havet med en fantastisk utsikt över Nybroviken. Allt detta leder förmodligen till en magisk julfest som ni sent kommer glömma. 

Julbordspaket:

  • Sagotåg 
  • Klassiskt julbord 
  • Gottebord 
  • Kaffe 
  • 595 kr/person ex moms. 

Vi tar emot grupper om minimum 50 personer.

Tel:+46 8-587 230 77

festvaning@junibacken.se

Webb: www.junibacken.se

Gör er bokningsförfrågan nedan

Boka nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild
 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Haganäs julbordFun dining på Ballbreaker!Waxholms Hotells JulbordAKTIVITETER, UNDERHÅLLNING & JULBORDJulbords- & NyårsmatscateringGrekiska Kolgrillsbarens JulbordJosefinas Julbord 2019

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer