Menu
Tablet menu

En resa till 1700-talet. En resa till 1700-talet.

Nyckelvikens Herrgård

- Nyckelviken, Nacka -

Hit tar du helst ångbåten från Nybroviken till 1700-talet. Du välkomnas av värdinnor klädda i traditionella 1700-tals kläder. Här serverar de sedan en egen Bischoff som avnjuts till toner av Trubaduren Bellman.

Julbordet här, är inget vanligt julbord.

Nyckelvikens Herrgård, känd från TV-programmet "sommarpratarna" ligger femton minuter från Stockholms centrum, men väl där känns det som att man har rest till en annan tid. Vi rekommenderar att man tar båten från kajplats 14 på Strandvägen. Det tar en halvtimme så är man framme vid ångbåtsbryggan. Sen väntar en kort promenad i den marschallupptända allén, upp till herrgården där man välkomnas av värdinnor i 1700-talsskrud. Väl på plats bjuds det på en Bischoff gjort på Nyckelvikens egna recept. En Bischoff är en vinbål med bas av pomerans och citrusfrukter. När drinken är serverad, avnjuter man toner från deras Bellmanstrubadur som under kvällen även går runt bland alla bord och underhåller.

Julmaten

För de flesta så är det ju maten som är det väsentliga vid julbordet och här på herrgården erbjuder de ett klassiskt julbord med alla de mest typiska svenska julrätterna på buffén såsom sylta, Janssons frestelse och så julskinkan förstås. Här bjuds även på deras egen snaps gjort på trädgårdens havtorn och bli därför inte förvånad om sällskap under kvällen kommer dansandes och sjungandes "Nu är det jul igen".

Missa inte möjlgheten att uppleva en kväll i "Fanny och Alexanders" tecken.

 • Den här Herrgårdens populära och unika Julbord serveras 1:a -20:e december.
 • Priset är 695 kr inkluderat välkomstdrink och underhållning.
 • Barn mellan 3-11 år 25 kr/år. Söndagar är familjens julbord med lekhörna och tomtebesök.
 • Ons-lör. från kl 18:30
 • Söndagar från 15:30
 • Lunchsittningar möjliga för grupper om minimum 40 personer.
 • Sittningar möjliga Måndag - Tisdag för grupper om minimum 40 personer.
 • Färja från Nybroviken 160 kr T/R
  • Båtar avgår från Nybroviken:
   Ons-sön 18:15 med retur 21:30 och 22:20.
   Söndagar kl 15:30 med retur 18:50.
 • Tips! Boka hela Nyckelviken exklusivt vid minst 80 personer

Nyckelvikens Herrgård >>>

Ring 08-718 00 21

Gör er bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * är obligatoriska
Captcha-bildLadda om bild

Show Street View
Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

 1. Förslag
 2. Om
 3. Följ
Waxholms HotellStiftsgården Konferens & HotellRestaurang Trädgår´nCasino Cosmopol MalmöVaxholms KastellWärdshuset Lasse MajaÖvriga världens smakerTRADITIONELLA JULBORD:Annat som är bra

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer