Menu
Tablet menu

Vampire Lounge

- Östgötagatan 41, 116 25 Stockholm -

Här är stället att samlas för att ta en fördrink innan julbordet. Stans godaste Cocktails i en spännande miljö som blir en härlig kontrast till stundande sittningen vart än den är bokad.

Passa på och ta med dig arbetskamraterna till Vampire Lounge...

och avnjut en god cocktail eller två innan ni går till årets Julbord. Kom ihåg att de har afterwork med fina erbjudanden på Julbordspassande cocktails samtliga vardagar mellan 17-19 från den 1/12-23/12, 2015.

Till Vampirelounge...

Show Street View
Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Carlshälls GårdBåttaxi & CharterbåtarStockholm Fisk- Julbord på slott, gård & värdshusTabbouli KungsholmenJulbord med Strömma KanalbolagetÖppet på Julafton

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer