Menu
Tablet menu

Grekiska Kolgrillsbarens Julbord

- Ringvägen 57, Stockholm -

Succén fortsätter! Varför inte prova på ett Medelhavsjulbord med orientalisk magdans i år? Julbordet här består av ett 40-tal rätter med smakinfluenser från Grekland och de övriga länderna runt Medelhavet!

Ett Medelhavsinspirerat julbord - Dröm er bort till Medelhavet.

De klarar att ta emot både små och stora sällskap på upp till 150 personer. Båda matsalarna dukas efter önskemål och sällskapets storlek.

Julbordet kan bokas från och med den 23 november till och med den 23 december.
Pris från: 325 kr /person inklusive moms.

Vi ordnar även med julbordscatering!

Tel:+46 736-86 59 39

http://www.grekiskakolgrillsbaren.se/ringvagen/

Gör er bokningsförfrågan nedan

Boka nedan

Fält markerade med * är obligatoriska
Captcha-bildLadda om bild
 

Show Street View
Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
JulbordskonferensBuskåkers Gästgifvargårds JulbordPier 16's JulbordO'Learys Julbord, Mall of ScandinaviaStrömma, M/S ENKÖPINGs JulbordHemavans Högfjällshotells JulbordStrömma, M/S WAXHOLM IIIs JulbordAsiatiska Julbord & JulmenyerJulbord i Alperna

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer