Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Läs mer i vår policy

Menu
Tablet menu

Kajplats 18s Julbord

Stockholms lyxigaste skaldjursjulbord utmed vattnet på Strandvägen.

- Strandvägen, Kajplats 18, Stockholm -

Endast bokning för exklusiva sällskap.

I vår nybyggda restaurang vid vattnet utmed Strandvägen serverar vi Stockholms lyxigaste julbord. Vi tar emot utanför med glögg vid eldkorgarna.
Temat är en perfekt kombination av Skaldjur & Italien med mysig julkänsla. Ni sitter i en vacker & stämningsfull lokal uppdukad med vitt linne & kandelabrar. Nykokt hummer, ostron, havskräftor, krabba mm. öppnas & serveras framför gästerna av kock på buffé i matsalen. Till det serveras en väl avstämd italiensk tillbehörsbuffé samt en underbar dessertbuffé.

Med närhet till Stureplan, Berns mm. finns den perfekta utgångspunkten för att fortsätta vidare ut i natten efter middagen.

Hemsida www.kajplats18.se/julbord

Bokas via formuläret nedan eller via Pär 0761-997181

Gör din bokningsförfrågan nedan

Boka nedan

Fält markerade med * måste fyllas i
Captcha-bildLadda om bild

Show Street View
Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
TRANSPORTER & ANNATEktorpets JulbordLida Värdshus JulbordReisens JulbordMedelhavets smaker på JulbordetClas På Hörnets JulbordOperakällarens JulbordGala Jul på Galaxy - Silja Line

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer