Menu
Tablet menu

Växbo Krogs Julbord

- Växbo 2924, 821 95 Bollnäs -

På det här värdshuset serveras julbord med gourmeträtter. Deras julbord har med åren, enligt många matskribenter, utvecklats till att idag vara ett av de bättre julborden i hela landet.

En av anledningarna till detta är att de uteslutet använder lokala och svenska ekologiska närproducerade råvaror som tillagas från grunden. En annan anledning är den, under juletid, magiska miljön vid Växbo Kvarn. Hela området, med både smedja och kvarn, är stämningsfullt upplyst. Till detta kommer också att de serverar gourmeträtter direkt vid bordet. Årets julbord är inget undantag från detta. Deras målsättning är att vara lite bättre för varje år som går!

Tel:+46 278 666 185


Boka Julbord

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Gävleborgs läns orter

Ovan finner du de Julbord i Gävleborg som vi har att presentera i den ort som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Kristinehovs Malmgårds Julbord 2023Halltorps Gästgiveris JulbordBenstockens Långtidsparkering - Arlanda AirportJulbordsmeny som serveras.Copperhills julbordRestaurang Mälardrottningens Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer