Menu
Tablet menu

Vaxholms Kastells julbord

- Vaxholm, Kastellet –

Julbord i vackra valv - Vaxholms Kastell

Julbord på Kastellet är en fantastisk och trevlig tradition för många - våra återkommande gäster säger att det både är maten och miljön som lockar, år efter år! I mysigt upplysta och rundade tegelvalv dukas julbuffén upp med god hemlagad julmat såsom gravade laxar, fisk- och skaldjurspaté, rullsylta, tjälknöl av älg, rökt chark från ö-märkta djur som betar i skärgården, inlagda saffranspäron och mycket annat. Vi lägger ner lite extra krut på våra många olika sorters sillar och allt frestande julgodis.

Få upp aptiten med någon av våra aktiviteter

För att få upp flåset och aptiten innan julbordet rekommenderar vi någon av våra roliga julaktiviteter. Välj mellan Jullagkampen och Fångarna på Kastellet.

Resan är en del av målet

Den vackraste vägen till och från Kastellet är med m/s Cinderella. Njut av glögg och pepparkakor under tiden ni upplever Stockholms vackra skärgård i vinterskrud.

Priser:

Lunch/Eftermiddag: 395 - 695:- inkl. moms)

Middag 495 - 695:- inkl. moms

Transport från Strandvägen till Kastellet t o r med Cinderellabåtarna

165:- inkl. moms.

Julfångarna & Jullagkampen 316:- exkl. moms (395:- inkl. moms)

http://www.kastellet.com/

 

 

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Buskåkers Gästgifvargårds JulbordJulbord på NYTORPET Restaurang & BistroKristinehovs Malmgårds Julbord 2023

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer