Menu
Tablet menu

Rissne Gårds Julbord

- Mässvägen 2, Sundbyberg -
Här på Rissne Gård, den personliga herrgården med stort hjärta i unik 1600-tals miljö erbjuds det ett svårslaget Julbord. Endast 12 min från Stockholm city med gångavstånd till tunnelbana. Gården omgärdas av en stor privat trädgård som är som en saga pyntad med alla juleljus.

JULBORD PÅ ANRIKA RISSNE GÅRD anno 1648

Under perioden 26/11-24/12 dukar de på Rissne Gård enligt traditionen fram sitt mycket uppskattade, hemlagade julbord.  De fortsätter succén även i år med ÖPPET PÅ JULAFTON.

Innanför den välbevarade porten hälsas ni välkomna av den stora sprakande eldstaden,vackra trägolv och takmålningar från 1600-talet. Så ta en paus från stressen och låt dig omslutas av den varma välkomnande atmosfären, ta med dig arbetskamraterna, familjen och vännerna och gästa Rissne gård.

Njut av den härliga miljön och goda maten!

Hela julbordet är omsorgsfullt hemlagat 17 olika sillsorter, hem rökta fiskar, hemgjord korv och patéer, krämig Janssons frestelse, köttbullar av bästa högrev, låg tempererad grissida, julskinka,hemgjord Skagen bland andra delikatesser samt stort urval vegetariskt. Måltiden avslutas med ett dignande dessertbord fyllt med hemlagade godsaker.

Ring och boka på tel:08-7335454

eller använd formuläret nedan

Välkomna till Peter & Marianne på Rissne Gård,

www.rissnegard.se

Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Mazati Kök & Bar - Libanesiskt julbord 2022JulbordskonferensSundspärlans JulbordEktorpets JulbordSagoboksjul och dignande buffé – M/S Waxholm III, Strömma KanalbolagetJulbord på O'Learys Tolv

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer