Menu
Tablet menu

Julbord Boulebar Haga

- Annerovägen 4, 169 70 Solna -
I  moderna miljö, med den stora stämningsfulla eldstaden dukas ett traditionsenligt julbord med klassiska delikatesser fram.

Här kan du förstås avnjuta klassiker som köttbullar, Janssons och sill för  alla smaker, men även vegetariska alternativ av klassiska favoriter av julmat och hemlagade gotter, med sin stora kärlek till mat. Ulf Kappen kommer närmast från Melanders, men är mest känd som köksmästaren som etablerat och bevarat Gyldene Freden. Peter Kappen har en gedigen erfarenhet som köksmästare i hela Sverige. Bjud in era kunder, skäm bort er personal eller trivs med släkt och vänner med klassiskt svenskt julbord inkl. julgodis och kaffe, från 350 kr (lunch inkl. moms)

Boka Julbord


 

 

 

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
FESTARRANGÖRER & CATERINGSaxå - Julens smakerJulbord på NytorpetVälsmakande vilt och vegetariskt – M/S Gustafsberg VII, Strömma Kanalbolaget

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer