Menu
Tablet menu

Kristinehovs Malmgårds Julbord 2022

- Kristinehovsgatan 2, Stockholm -
Här upplever ni ett Julbord i genuin 1700-talsatmosfär till tonerna av Bellman och Herrskap i tidsenliga dräkter. Julbord i genuin 1700-talsmiljö. 2022 års julbord som erbjuds under perioden den 24 november t.o.m. 24 december.

Husets vackert inredda salonger i gustavianskt stil skapar en genuin tidsenlig atmosfär. Känslan av den anrika Herrgårdsbyggnaden och tidsepoken återspeglas i blomarrangemang och dekorationer.
Julbordet tar avstamp i 1700-talet. Vi använder de finaste av råvaror och utvalda delikatesser av kallskuret. Krögarens egna recept samsas med 1700-talsinspirerade recept som t.ex. Greve Brahes sill, allt upplagt på tidsenliga fat och skålar från huset.

En Herrgård mitt i staden..

där Bellman samt gårdens Herrskapsfolk i tidsenliga dräkter visar in i salonger & gemak!
 När ni anländer till Kristinehov förflyttas ni till en annnan tid, ni möts av sprakande eldkorgar och marschaller som lyser upp gården, tidsenliga juldekorationer som skapar en atmosfär och ambiens, Herrskapsfolket serverar vår välsmakande juldrink. Bellman trakterar sånger ur Fredmans epistlar och fortsätter underhålla i salonger och gemak under kvällen.
Kristinehovs Malmgård är belägen centralt på söders höjder vid Högalids Kyrka, men ändå en lantlig idyll med sin gårdsbildning. Är ni ett sällskap mellan 24-60 personer så kan vi erbjuda er ett eget 1700-tals rum "chambre separée" utan någon extra kostnad.


Chambre separée:
Kabinettet - 24-28 personer
Röda Salongen - 48-60 personer
Matsalen - 35-41 personer

Sittningar och priser:

Mån-fre lunch eller eftermiddag 645:-
Lör-sön lunch eller eftermiddag 665:-
Mån-tis kväll 735:-
Onsdag kväll 765:-
Tor-fre kväll 795:-
Lör-sön kväll 765:-
Julafton lunch eller eftermiddag 985:-
Välkomstdrink och underhållning ingår! (Priser inkl. moms).

Presentlåda med smak av julen!

I år har vi tagit fram en jullåda med exklusiva produkter från vårt härliga traditionsenliga julbord. Du har nu chansen att köpa med dig exklusiva smakbitar i 1700- talsmanér hem eller varför inte som en present till en vän eller till din personal. Pris: 326 kr ex. moms (365 kr inkl. moms).

Julbordet på kristinehovs Malmgård serveras i samarbete mellan Pielen Catering & Event och Kristinehovs Malmgård.

Med vänlig hälsning  Christian Pielen

(VD Pielen Catering & Event)

och

Anders Löfgren
(Ordf. Kristinehovs Malmgårde Ek. För.)

Tel: 08-323514

www.kristinehovsmalmgard.se/julbord 

Gör er bokningsförfrågan för 2021 nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

 

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Skansens Restaurangers JulbordRökeriet på Fjäderholmarnas JulbordStrömma Krog & Kanalbar JulbordAlla våra utvalda traditionella JulbordFestvåningar & festlokalerBomans i Trosas JulbordAlpine Event & AdventureFrägsta Hälsingegårds Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer