Menu
Tablet menu

Jätte gott! Jätte gott!

East - Julbord

- Stureplan 13, Stockholm -

Ta med familj och vänner och skapa nya jultraditioner på krogen. På Easts julbord dukar de dagligen upp favoriter som Thai-beef sashimi, kryddiga revben, chicken lemon, korean pancakes och mycket mer.

ETT MODERNT ASIATISKT JULBORD

Här experimenterar de lite respektlöst & spännande på typiskt East-manér, testar sig fram till nya julbordsklassiker och serverar förstås många vegetariska och veganska alternativ.
Julbordet avslutas med ett specialkomponerat dessertbord fyllt med asiatiska sötsaker.

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
JulbordsweekendMedelhavets smaker på JulbordetBenstockens Långtidsparkering - Arlanda AirportStockholm Fisks JulbordRökeriet på Fjäderholmarnas JulbordStortorgskällarens Julbord

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer