Menu
Tablet menu

Pluras Julbord! Pluras Julbord!

Stortorgskällarens Julbord

- Stortorget 7, Gamla Stan -

Julen 2022 öppnar Stortorgskällaren portarna till ett av stadens mest utsökta julbord med Plura Jonsson julmat - Pluras julbord!!!

Det lagas både favoriter från slutet av 1800-talet och nya rätter. Det hemkryddas glögg och akvavit.

Stortorgskällaren ligger mitt på det anrika Stortorget i Gamla Stan. Här har den traditionella Julmarknaden bjudit på hemgjorda delikatesser och julsånger sedan 1837, en känsla vi alltid förlänger in till oss. Med värme, passion och omtanke för både mat, dryck och stämning blir det en festlig tillställning för hela familjen.

Plura kommer återigen att ställa fram sina favoriter till julbordet, kryddar snapsen och välja musiken på Stortorgskällaren. Utöver det så kommer de att göra sitt bästa för att skapa minnesvärda julfestligheter i några av de finaste lokalerna som finns i Gamla Stan. Er julfest kommer att inmundigas på Pluras vis, med julbordsspecialiteter, julgodis och juldrinkar.

På plats inne i restaurangens handelsbod kan du även handla signerade exemplar av Pluras kokböcker och skivor.

 

För bokning av Pluras Jul i Gamla Stan, se nedan...

Mail: julbord@stortorgskallaren.com

eller Ring på: 08-10 55 33

Gör er bokningsförfrågan nedan

Boka nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

Tillbaka till sidans början

Julbord i en av Stockholms orter & stadsdelar

Ovan finner du de Julbord i Stockholm som vi har att presentera i den stads- eller länsdel del som du valt att söka i. Om det inte finns några förslag och du känner till ett Julbord på orten som är värt att omnämna så är du välkommen att mejla oss ett tips till info@rrgr.se .

Här nedan hittar du Julbord på annan ort:

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Julbord Boulebar HagaCopperhills julbordTabbouli Kungsholmens JulbordO'Learys Julbord, Mall of ScandinaviaLebanon Meza Lounge's Julbord 2022

BokaJulbord.nu är främst framtagen för vår huvudstads arbetsplatser BokaJulbord.nu är en enkel och lättanvänd JulbordsGuide för Stockholms arbetsplatser & företag. Här finns ca 100 utvalda Julbordsarrangörer. D.v.s. de vi anser är de...

Läs mer